Gezichtsbehandelingen

 ">BOOK BEAUTY SALON

Tulasāra™ Facial Treatments

Vanaf nu kunnen alle droge, vette, ouder wordende, gevoelige en acne huidproblemen worden aangepakt met één op maat gemaakte Tulasāra™ gezichtsbehandeling. Na een grondige consultatie advisereert uw huidtherapeut de beste combinatie van producten, gepersonaliseerde Aveda aroma’s en technieken en een op maat gemaakte behandeling die uw huid weer in balans brengt en uw natuurlijke schoonheid naar buiten brengt. Om het beste resultaat te bereiken raden wij u aan op wekelijkse of maandelijkse basis een gezichtsbehandeling te laten doen. Uw huidtherapeut creëert samen met u een uitgebreid behandelplan op basis van uw wensen.
90 minuten | € 125,-
Gepersonaliseerde gezichtsbehandeling met een extra focus van 30 minuten op het eerste aandachtspunt of een aanvullende verzorging op het tweede aandachtspunt
60 minuten | € 100,-
Gepersonaliseerde gezichtsbehandeling met een extra focus van 20 minuten op een speciaal aandachtspunt
45 minuten | € 75,-
Gepersonaliseerde gezichtsbehandeling met een extra focus op een speciaal aandachtspunt; werkt het beste in een serie van behandelingen
AVEDA’S PLANTAARDIGE ALTERNATIEVEN VOOR MICRODERMABRASIE EN CHEMISCHE PEELINGS
Dual Exfoliation Peel
De Dual Exfoliation Peel is Aveda’s nieuwste ontwikkeling in niet-intensieve, huidvernieuwende behandelingen. Dankzij innovatieve technieken combineert deze behandeling Aveda’s natuurlijk afgeleide* mechanische en biochemische exfoliatie methodes in een krachtige verzorging die de huid transformeert en doet stralen. De behandeling biedt onmiddellijk zichtbare resultaten, verbetert de huid structuur en teint, vervaagd lichte, droge lijntjes, verfijnt de poriën en onthult een frisse, jongere huid. In een klinische studie behaalde de Dual Exfoliation Peel betere resultaten dan microdermabrasie en 30% glycol peel gecombineerd. Gasten merkten onmiddellijk een egalere en stralendere huid op. Na één week merkten ze ook een zachtere huid en stralendere teint op.
90 minuten | € 125,-
60 minuten | € 100,-
Serie van 4 behandelingen van 60 min (aanbevolen) | € 350,-
Botanical Skin Resurfacing Treatment
Ga een stap verder dan microdermabrasie en voed uw huid met extra energie dankzij een professionele gezichtsbehandeling die de huid herstelt en de zichtbaarheid van donkere vlekjes vermindert. U zult sneller stralen dankzij minder roodheid en irritatie dan bij een microdermabrasie behandeling.
90 minuten | € 125,-
60 minuten | € 100,-
45 minuten | € 75,-
Serie van 4 behandelingen van 45 min (aanbevolen) | € 260,-
Perfecting Plant Peel™
Deze professionele gezichtsbehandeling gaat verder dan chemische peelings, dankzij de ondersteuning en verfijning van de huid. Het egaliseert fijne, droge lijntjes, herstelt de poriën en onthult een stralende gloed. Ook veilig voor een acne huid. De Perfecting Plant Peel™ kan zowel alleen als in combinatie met andere behandelingen worden aangeboden wanneer de huid extra exfoliatie en weerstand nodig heeft zoals een 30% glycol peel, maar dan zonder roodheid en irritatie.
30 minuten | € 75,-
Serie van 4 behandelingen van 30 min (aanbevolen) | € 260,-