Lichaamsbehandelingen

 ">BOOK BEAUTY SALON

BODY TREATMENTS

Een gladde, egale huid, lichaamsdetox en een gehydrateerde huid kunnen allemaal verkregen worden dankzij op maat gemaakte lichaamsbehandelingen. Na een grondige consultatie adviseert uw spa therapeut de beste combinatie van producten en gepersonaliseerde Aveda aroma’s terwijl de speciale behandelingstechnieken worden uitgevoerd op de door u aangegeven aandachtspunten.
Aveda Aroma Body Polish Treatment 75minuten | € 125,-
De Aveda Aroma Body Polish Treatment is een exfoliërende lichaamsbehandeling met gepersonaliseerde Aveda body care producten en aroma’s. De behandeling omvat een exfoliatie en volledige lichaamsmassage, zoals bijvoorbeeld een hoofdhuid en foot reflexologie massage.
Aveda Aroma Body Wrap 75minuten | € 125,-
De Aveda Aroma Body Wrap is een verwarmde, detox zeewier body wrap behandeling die op maat gemaakt is met Aveda body care producten en aroma’s. De behandeling omvat een droge exfoliatie, zeewier lichaamsmasker, hoofdhuid en foot reflexologie massage.
Dry Room De Aveda Aroma Body Wrap 60 minuten | € 100,-
Dry Room is een zeewier body wrap behandeling die op maat gemaakt is met Aveda body care producten en aroma’s. De behandeling omvat een droge exfoliatie, zeewier masker (alleen de rug), hoofdhuid, gezicht en foot reflexologie massage.